Steelpan

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Steelpan kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Pannen Specialist! Een steelpan mag in geen enkele keuken ontbreken. En zelfs aan één steelpan heb je vaak niet genoeg. Een steelpan heb je nodig voor het koken van een eitje, opwarmen van melk, bereiden van een sausje en ga zo maar door. Bekijk hier het aanbod van de Pannen Specialist.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

De steelpan

Een steelpan is van klein formaat en neemt daardoor niet zo veel ruimte in de keuken in. Door de steel aan de pan haal je een steelpan gemakkelijk van het vuur, zonder je handen te verbranden. Sommige steelpannen in het assortiment van de Pannen Specialist worden verkocht inclusief deksel. Hierdoor wordt het eten voedsel ook van boven verwarmd waardoor het nog sneller klaar is.

Soorten en maten

De steelpan is de kleinste pan die je in je keuken zult gebruiken. Een normale steelpan heeft een diameter van 16 centimeter. De steelpannen van de Pannen Specialist zijn van de merken Tefal en Tristar. De meeste steelpannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag zodat je eten niet zal aanbranden wanneer je even niet op zit te letten. Ook zijn er steelpannen gemaakt van RVS.