Hapjespan

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hapjespan kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Pannen Specialist! De naam zegt het natuurlijk al. Koop een hapjespan om thuis de lekkerste hapjes te bereiden. Bekijk hier het assortiment hapjespannen van de Pannen Specialist natuurlijk.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster

De hapjespan

Hapjespannen zijn er in verschillende formaten maar over het algemeen zijn hapjespan vaak groter dan andere pannen. Hierdoor zijn de zeer geschikt om grotere hoeveelheden maaltijden te bakken en te stoven. Naast de grote zijn hapjespannen ook een stuk zwaarder dan andere pannen. Sommige pannen zijn daarom ook voorzien van een extra handgreep om de pan makkelijk van het gasfornuis te pakken en/of op tafel te zetten. Bij de Pannen Specialist vind je alleen de beste kwaliteit hapjespannen van de merken Tefal en Tristar.

Functies hapjespan

De hapjespannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag en zijn zeer milieu vriendelijk. Daarnaast heeft de hapjespan een hoge opstaande rand, waardoor je gemakkelijk eenpansgerechten kunt maken. Dit zal nooit passen in een gewone koekenpan. Doe de deksel op de pan om de gerechten heerlijk te laten stoven. Sommige pannen zijn voorzien van een zogenoemde ‘ thermo-spot’. Bij deze techniek kleur de ‘spot’ rood wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt.