Grillpan

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Grillpan kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Pannen Specialist! Een grillpan hoort eigenlijk in ieder huishouden thuis. Het is een stuk gezonder dan normaal vlees braden en ook nog eens onwijs lekker. In ons assortiment vind je grillpannen van Tefal en Tristar. Bekijk het aanbod grilpannen van de Pannen Specialist hieronder en het 'gezonde' koken kan beginnen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • BK Easy Basic Ceramic grillpan 26 cm
  BK Easy Basic Ceramic grillpan 26 cm ..
  € 34,50
 • BK Easy Inductie grillpan 26cm
  BK Easy Inductie grillpan 26cm ..
  € 34,50
 • Blaumann grillpan vierkant met deksel 28 cm
  Blaumann vierkante grillpan met deksel 28 cm ..
  € 59,95
 • Blaumann Grillplaat 47 cm Granit Diamond Line
  Blaumann Grillplaat 47 cm Granit Diamond Line ..
  € 49,95
 • Pyrex grillpan 24x21cm
  Pyrex pronto grillpan roestvrijstaal 24x21cm ..
  € 44,50
 • Tefal Evidence C05040 Grillpan26x26 cm
  Eigentijdse pannenserie met perfecte anti-aanbakkwaliteiten: - Expert anti-aanbaklaag met Top Coat: biedt extra bescherming tegen krassen en slijtage - Stabiel dankzij gladde Optimal bodem - Met Thermo-Spot voor een perfect resultaat Producteigenschappen: - Buitenzijde: duurzame anti-aanbaklaag..
  € 37,95
 • Tefal grillpan 26x26cm Reference
  Tefal grillpan 26x26cm Reference ..
  € 69,95
 • Tefal Optima D19140 Grillpan 26x26 cm
  Optima Pannen Serie Voordelige Tefal pannenserie met harde krasbestendige mat email buitenzijde. Gaat 2x langer mee voor gezond koken elke dag. Met de nieuwste zeer sterke milieuvriendelijke Tefal anti-aanbaklaag. De Thermo-Spot kleurt effen rood bij de ideale baktemperatuur. Gaat 2x langer mee vo..
  € 39,95
 • Tefal Reference E44140 Grillpan 26x26cm
  Luxe Tefal pannenserie met rvs inductiebodem voor perfecte warmtegeleiding. Zeer sterke milieuvriendelijke Titanium Pro anti-aanbaklaag met Thermo-Spot die effen rood kleurt bij de ideale baktemperatuur. Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie Afmeting 26x26 cm Buitenzijde: duurzame anti-aa..
  € 64,95
 • Tefal Sensorielle D23840 Grillpan 26x26cm
  Voordelige Tefal pannenserie met harde krasbestendige email buitenzijde. Gaat 2x langer meevoor gezond koken elke dag. Met de nieuwste milieuvriendelijke Tefal anti-aanbaklaag en vormvaste bodem. De Thermo-Spot kleurt effen rood bij de ideale baktemperatuur. Grillpan Afmeting 26x26 cm Kleur zwart G..
  € 44,50
 • Tefal Smart Touch D82440 Grill Pan 26x26 cm
  Moderne Tefal pannenserie met harde krasbestendige mat email buitenzijde en comfortabele handgreep. Gaat 2x langer mee voor gezond koken elke dag. Met de nieuwste milieuvriendelijke Tefal anti-aanbaklaag en vormvaste bodem. De Thermo-Spot kleurt effen rood bij de ideale baktemperatuur. Grill pan Af..
  € 34,50
 • Tristar CW-0177 Crepiere
  Lichte koekenpan welke geschikt is voor alle warmte bronnen, hierdoor is het een aanwinst voor elk huishouden. De anti aanbaklaag zorgt ervoor dat er met gemak diverse gerechten kunnen worden klaar gemaakt. Diameter pan 24 cm Geschikt voor gas, keramisch, inductie, halogeen en electrisch Antiaanba..
  € 12,50

Voordelen van grillen

Een groot voordeel van koken met een grillpan is dat grillen veel gezonder is. Dat komt omdat er met grillen geen gebruik wordt gemaakt van boter of olie. Daarnaast is een grillpan vaak van hogere kwaliteit dan een normale koekenpan en kan daardoor ook hogere temperaturen weerstaan. Ook de antiaanbaklaag die op een grillpan zit is van hoge kwaliteit. Hierdoor is de grillpan gemakkelijk en snel schoon te maken. De ribbels in de grillpan zorgen ervoor dat het vet of het vocht dat uit het vlees verdwijnt, niet meer in contact komt de het gerecht. Een ander voordeel van grillen is dat het vlees er stuk mooier uitziet wanneer het gebraden is in een grillpan. Dit omdat de lijntjes van het grillen in het vlees staan. Als laatste voordeel is dat bij een grillpan de warmte erg gelijk is verdeeld. Hierdoor kan je gemakkelijk verschillende soorten vlees, vis of groenten grillen.

Hoe de grillpan te gebruiken?

Wanneer je vlees en vis gaat braden op een grillpan dan hoef je dus geen gebruik te maken van boter of olie. Als je toch graag hiervan gebruikt wilt maken dan moet je alleen je vlees of vis invetten en niet de grillpan. Onze tip is om grillpannen niet in de vaatwasser te stoppen, maar gewoon met de hand af te wassen. Dit omdat anders de antiaanbaklaag wordt aangetast.